Buffalo pui-și-Anghinare Dip
Buffalo Dip de pui și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție conține 354 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 6 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare, cremă de brânză, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Buffalo Pui Dip, 5-Ingredient Buffalo Pui La Cuptor Hummus Dip, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cremă de brânză, inimi de anghinare, brânză Cheddar, pansament de fermă, smântână, sos fierbinte și bucăți de slănină într-o cratiță la foc mediu; gătiți, amestecând frecvent, până când brânzeturile sunt topite, 5 până la 10 minute.
Adăugați puiul în amestecul de brânză cremă și gătiți până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.