Bufet Chinezesc ' Fasole Verde

Bufet Chinezesc ' Fasole Verde
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură pescatariană? Bufet chinezesc ' fasole verde ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. 415 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați sos de stridii, fasole, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Fasole Verde Bufet Chinezesc, Boabe Lungi Chinezești Glazurate (Sau Fasole Verde), și Fasole Verde În Stil Chinezesc.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de arahide într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și se gătește până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați fasolea verde; gătiți și amestecați până când fasolea verde începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă zahărul, sosul de stridii și sosul de soia. Continuați să gătiți și să amestecați timp de câteva minute până când fasolea atinge gradul dorit de sensibilitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Fasole VerdeFasole Verde
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista