Budincă de rubarbă
Reteta Budinca de Rubarba se poate face in aproximativ 55 de minute. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 15 și costă 28 de cenți per porție. Acest desert are 156 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și luați praf de copt, unt, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Budinca cu rubarbă, Prajitura cu budincă cu rubarbă și Prajitura cu budincă cu rubarbă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Bateți făina, 1/2 cană de zahăr, praful de copt și sarea într-un castron; pus deoparte. Ungeți o tavă de copt de 9x13 inci.
Bateți oul, untul și laptele într-un castron până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină până se umezește, apoi se întinde în vasul de copt pregătit. Se amestecă rubarba, 2 căni de zahăr și apa; se toarnă în tava de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aluatul s-a întărit și rubarba este clocotită, aproximativ 40 de minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru budincă. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!