Budinca De Porumb Poblano
Budinca de porumb Poblano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 223 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cheddar ascuțit, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb Poblano, Budincă de porumb Serrano și Poblano, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți ardeii poblano peste flacăra a 1 dintre arzătoare pe aragaz pentru a prăji. Gatiti, rotind adesea cu clesti pana cand toata pielea este blisterata, aproximativ 15 minute.
Adăugați ardeii într-un bol și acoperiți cu folie de plastic la abur încă aproximativ 15 minute. Când ardeii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, transferați pe o tăietură, curățați pielea, îndepărtați semințele și tulpinile, zarurile și dați deoparte.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați ceapa și sarea și piperul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute, apoi lasati deoparte sa se raceasca.
Încălziți laptele într-o cratiță mică doar până când începe să fiarbă, aproximativ 3 minute.
Într-un castron mare, bateți ouăle și apoi adăugați încet laptele ars.
Bateți în smântână și apoi pliați în brânză, porumb, ardei, ceapă, ierburi, cayenne. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați amestecul într-un vas de copt cu unt de 9 x 13 inci și dați deoparte.
Puneți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu și adăugați panko. Aruncați pentru a acoperi firimiturile de pâine și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă firimiturile de pâine peste budincă și se coace în cuptorul preîncălzit până când firimiturile de pâine sunt aurii, budinca este setată și clocotește în jurul marginilor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor și serviți.