Budinca De Porumb Poblano

Budinca De Porumb Poblano
Budinca de porumb Poblano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 223 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cheddar ascuțit, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Porumb Poblano, Budincă de porumb Serrano și Poblano, și Tacos moale de porumb cu cartofi dulci prăjiți, ardei Poblano și porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți ardeii poblano peste flacăra a 1 dintre arzătoare pe aragaz pentru a prăji. Gatiti, rotind adesea cu clesti pana cand toata pielea este blisterata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
CleșteClește
4
Adăugați ardeii într-un bol și acoperiți cu folie de plastic la abur încă aproximativ 15 minute. Când ardeii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, transferați pe o tăietură, curățați pielea, îndepărtați semințele și tulpinile, zarurile și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SemințeSemințe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați ceapa și sarea și piperul. Gatiti pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute, apoi lasati deoparte sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți laptele într-o cratiță mică doar până când începe să fiarbă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Într-un castron mare, bateți ouăle și apoi adăugați încet laptele ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Bateți în smântână și apoi pliați în brânză, porumb, ardei, ceapă, ierburi, cayenne. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ArdeiArdei
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
IerburiIerburi
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați amestecul într-un vas de copt cu unt de 9 x 13 inci și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Puneți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie medie la foc mediu și adăugați panko. Aruncați pentru a acoperi firimiturile de pâine și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se toarnă firimiturile de pâine peste budincă și se coace în cuptorul preîncălzit până când firimiturile de pâine sunt aurii, budinca este setată și clocotește în jurul marginilor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
12
Scoateți din cuptor și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista