Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă
Reteta Orange marmeladă-ricotta Cupcakes cu marmeladă Buttercream glazura ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 38 minute. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Un amestec de ulei vegetal, suc de portocale, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Hummingbird Cu Glazură De Marmeladă, Tort Cu Strat De Marmeladă De Portocale Cu Cremă De Unt Grand Marnier, și Cheesecake Ricotta Cu Glazură De Marmeladă De Portocale De Sânge.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Introduceți căptușelile de hârtie în 20 de căni de briose; pus deoparte.
Bateți amestecul de tort, 1 cană de suc de portocale și următoarele 5 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric până se combină. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu spatulă și bateți la viteză medie 2 minute sau până când aluatul este gros și bine combinat. Puneți aproximativ 1/3 cană de aluat în fiecare căptușeală.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Ungeți uniform blaturile de cupcakes calde cu restul de 2 linguri de suc de portocale.
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți aproximativ 1 lingură grămadă de glazură de cremă de unt de marmeladă pe fiecare cupcake. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile, până la o săptămână la frigider sau (neînghețat) până la 6 luni la congelator.