Brânză-Topped Neglijent Joes

Brânză-Topped Neglijent Joes
Cheese-Topped Sloppy Joes este un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger, ketchup, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Neglijent Brânză Joe, Neglijent Brânză Joe, și Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă făina, zahărul brun, muștarul și ketchup-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
MuștarMuștar
țelinățelină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute, amestecând ocazional.
3
Serviți pe chifle cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista