Brânză Mexican Pâine Lingură De Porumb

Brânză Mexican Pâine Lingură De Porumb
Reteta brânză Mexican porumb lingura pâine ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 649 calorii, 21g de proteine, și 40g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați porumb, porumb, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brânză De Porumb Lingură Pâine, Pâine Cu Lingură De Porumb, și Pâine Cu Lingură De Porumb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
4
Amestecați oul, amestecul de pâine de porumb, porumbul dulce, porumbul în stil crem, smântâna și untul într-un bol până se amestecă bine. Îndoiți carnea de vită măcinată, 1/2 cană brânză Cheddar și ardei iute; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SmântânăSmântână
Porumb DulcePorumb Dulce
UntUnt
Ardei IuteArdei Iute
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute; presărați restul de 2 linguri de brânză Cheddar deasupra. Continuați să coaceți până când un cuțit introdus în centru iese curat, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în sticlă, râul Rus Pinot Noir din 2018 se deschide cu arome de fructe roșii strălucitoare de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condimente și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și apetisant
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Revista