Brânză Elvețiană Prăjită La Tigaie

Brânză Elvețiană Prăjită La Tigaie
Ciorba Elvețiană prăjită la tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 77 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ardei și hașiș de brânză elvețiană cu ou prăjit, Chard elvețian, amestecat prăjit, cu brânză Feta, și Lemony Swiss Chard Cu Măsline Prăjite, Capere Și Usturoi.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista