Brânză De Ton Mac

Brânză De Ton Mac
Mac cu ton cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $1.33 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită mazăre, sos de brânză de proces, lapte și amestec de macaroane și brânză. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Brânză De Ton Mac, Mac De Ton Cu Brânză De Lux, și Cheesy Primavera Mac de la Vegan Mac și brânză.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului; scurgere. Se amestecă laptele, untul și conținutul pachetului de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Adăugați supa, tonul, mazărea, ceapa și sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Lingura într-un Uns 1-1 / 2-qt. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperiți; coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Vinul Pinot Noir, Merlot și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu o margine de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe Bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duce la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista