Brânză De Somon Afumat Răspândită

Brânză De Somon Afumat Răspândită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați să răspândiți brânză de somon afumat. Această rețetă servește 20 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 165 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână somon, cremă de brânză, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Somon afumat cremă de brânză Dip sau răspândirea, Cremă de brânză, smochine și nuci întinse cu somon afumat, și Somon Afumat Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați primele șapte ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se transferă într-un vas de servit; se presară cu nuci și mărar. Se da la frigider, acoperit, pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
MărarMărar
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir
cafea, prune, rodie
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista