Brânză De Slănină Fierbinte Răspândită

Brânză De Slănină Fierbinte Răspândită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați să răspândiți brânză de slănină fierbinte. Această rețetă servește 16 și costă 58 de cenți pe porție. O porție conține 282 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, pâine rotundă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Brânză De Slănină Fierbinte Răspândită, Brânză De Bacon Răspândită, și Fierbinte Triple-Brânză Și Slănină Răspândit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați a patra bucată de pâine; scobiți cu grijă fundul, lăsând un 1-in. shell. Cubul a scos pâinea și a pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2
Combinați ingredientele rămase; lingură în bol de pâine. Înlocuiți partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Se coace la 350 la 1 oră sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Se servește cu cuburi de pâine rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista