Brânză De Migdale-Curcan Răspândită

Brânză De Migdale-Curcan Răspândită
Răspândirea brânzei de migdale-curcan ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți, cremă de brânză, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Brânză De Migdale Răspândită, Brânză De Capră Cu Migdale De Afine, și Burgeri de curcan la grătar cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, smântâna, sosul Worcestershire și praful de usturoi până se combină. Se amestecă curcanul, brânza cheddar și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți cu biscuiți. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista