Bruschetta Omletă Albă De Ou

Bruschetta Omletă Albă De Ou
Omleta de albus de ou Bruschettan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 230 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pâine focaccia, brânză mozzarella degresată, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Rețete similare sunt Albus de ou curat și simplu " Omlette, Bruschetta cu fasole albă, și Bruschetta De Fasole Albă.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Revista