Brioșe gustoase cu portocale și fulgi de ovăz
Brioșe gustoase cu portocale și fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 128 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de praf de copt, coaja de portocală, stafide și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu fulgi de ovăz cu afine și portocale , Brioșe cu fulgi de ovăz cu mandarină și Brioșe sănătoase cu portocale și morcovi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți 12 căni de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie pentru brioșe.
Amestecați într-un castron ovăzul, făina, 1/4 cană zahăr, praful de copt și stafidele; pus deoparte. Bateți oul într-un castron împreună cu coaja de portocală și uleiul de canola.
Se amestecă laptele și se amestecă făina până se amestecă. Împărțiți uniform aluatul printre cupele de brioșe pregătite.
Coacem in cuptorul preincalzit pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata, aproximativ 20 de minute.
Scoateți brioșele din cuptor. Se amestecă sucul de portocale împreună cu 1 lingură de zahăr până când zahărul se dizolvă.
Stropiți 1 linguriță din acest amestec peste fiecare brioșă, scoateți din tava de brioșe și lăsați să se răcească puțin înainte de servire.