Brioșe cu nucă și zmeură
Brioșe cu zmeură cu nucă este un mic dejun lacto ovo vegetarian. O porție conține 202 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 122 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, zară, nuci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 24%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Torte cu nuci și zmeură, Tartă cu zmeură și nuci și Brie cu zmeură-nucă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un castron mare, bate crema de brânză, untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Adăugați albușuri, oul, zara și vanilia; amesteca bine.
Combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul cremă doar până se umezește. Incorporati zmeura si nuca.
Umpleți pahare pentru brioșe tapetate cu hârtie pe trei sferturi.
Coaceți 20-24 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.