Brioșe cu banane și ciocolată

Brioșe cu banane și ciocolată
Briose cu ciocolată și banane este un mic dejun care servește 24. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 de calorii, 3 g de proteine și 10 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați nuci, fulgi de ciocolată semidulce, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 22%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mărturisirea # 143: Am un impuls de coacere a bananelor... Brioșe sănătoase cu banane, nucă de cocos, bucăți de ciocolată, brioșe marmorate cu ciocolată și banane cu ciocolată Graham Cracker Streusel și brioșe cu ciocolată, ciocolată și banane cu glazură .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, cremă unt și zaharuri. Bateți ouăle, bananele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se adaugă la amestecul de smântână până când se combină. Se amestecă nucile și fulgii de ciocolată. Umpleți pe jumătate paharele pentru brioșe unse sau tapetate cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
3
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește timp de 5 minute înainte de a se scoate din tigăi pe grătarele de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista