Briose de lămâie cu amestec de budincă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele de lămâie cu amestecul de budincă. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Cookie Madness are 14 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Mix Lemon Streusel Tort, Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, și Budincă de lămâie acidulată cu înghețată de bezea de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați 12 căni de briose cu hârtie liners.In un castron mare, amestecati împreună budinca se amestecă, făină, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Se amestecă Mac seeds.In un castron mediu, amestecați ouăle, laptele și sucul de lămâie.
Adăugați acest amestec la ingredientele uscate și apoi turnați untul topit. Folosind o lingură de lemn, amestecați aluatul doar până se combină.Împărțiți uniform aluatul între 12 căni de briose.
Coaceți timp de 22 de minute sau până când o scobitoare plasată în centru iese curată sau cu câteva firimituri umede atașate.
Scoateți și așezați tigaia pe un suport de sârmă timp de 5 minute.
Scoateți brioșele din tigaie și lăsați să se răcească.