Briose Cu Ulei De Măsline Parfumat Cu Lămâie

Briose Cu Ulei De Măsline Parfumat Cu Lămâie
Brioșele cu ulei de măsline parfumate cu lămâie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 189 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, smântână, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mini-briose cu lămâie cu zahăr parfumat de Lime, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Briose Cu Ulei De Măsline Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti brioșele, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare; se amestecă bine cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați smântâna și următoarele 6 ingrediente (prin albus de ou) într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Puneți aluatul uniform în 10 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
7
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți imediat din tigăi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 1/2 linguriță de coajă și 3 linguri de suc într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Întindeți aproximativ 1 linguriță glazură peste fiecare brioșă; lăsați să stea 5 minute sau până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
11
Garnisiți cu coajă de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista