Brian Garlicky prim coaste
Nevoie de un fel principal fără lactate? Brian ' s Garlicky Prime Rib ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 317g de proteine, 663g de grăsime, și un total de 7568 calorii. Pentru $ 49.72 pe portie, această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chihlimbar, sos worcestershire, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru valentin zi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cartofi Oh ' Brian, Quiche De Brian, și Tofu amestecat de Brian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, amestecați supa de ceapă, 4 căței de usturoi tocați, sos de soia, sirop de arțar, sos Worcestershire, picături de slănină, pudră de muștar și sos fierbinte împreună într-un bol; amestecați berea de chihlimbar.
Tăiați fante mici în friptura de coaste prime și împingeți șuvițele de usturoi în fante până când șuvițele nu sunt vizibile.
Așezați friptura într-o pungă mare de plastic resigilabilă, turnați marinata și refrigerați timp de 1 oră.
Scoateți din frigider și lăsați friptura să se marineze în pungă la temperatura camerei timp de o oră suplimentară.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați un suport într-o tigaie de prăjire.
Scoateți friptura din marinată și așezați-o pe raft în tigaia de prăjire.
Se toarnă marinada peste friptură și se lasă să se scurgă în tigaie. Frecați bine uleiul de măsline peste friptură, condimentați cu sare și piper negru și așezați o foaie mare de folie de aluminiu peste carne. Sigilați folia de aluminiu pe marginile tăvii de prăjire.
Coaceți friptura timp de 1 oră.
Scoateți folia de aluminiu și ungeți carnea cu sucurile de tigaie. Întoarceți tigaia neacoperită în cuptor și continuați să prăjiți până când carnea este rumenită și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă, fără a atinge osul, citește 130 până la 135 grade F (54 până la 57 grade C) pentru mediu-rare, aproximativ 1 oră.
Scoateți friptura din cuptor, acoperiți cu un cort de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute înainte de sculptură. Pe măsură ce carnea se odihnește, temperatura va crește cu aproximativ 10 grade până la 140 până la 145 de grade F (60 până la 65 de grade C).