Brazilia nuci & banana crunch Saturdaes
Rețeta Brazilia Nut & banana crunch Saturdaes ar putea satisface pofta ta latino-americană în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 551 calorii. Pentru $1.26 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, ulei de floarea soarelui, cremă dublă de oală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fursecuri Cu Nuci Braziliene, Brazilia nuci fudge, și Pâine De Nuci Din Brazilia.
Instrucțiuni
Prăjiți Brazilele pe o foaie de copt la 180C/160C ventilator/gaz 4 timp de 10 minute. Sfat pe o foaie de copt separată ușor unsă. Încălziți ușor zahărul într-o tigaie antiaderentă timp de aproximativ 5 minute până se topește, apoi lăsați-l să baloneze într-un caramel auriu închis, învârtindu-l în jurul tigaiei dacă se colorează patchily.
Se toarnă caramelul peste nuci și se lasă să se răcească. Odată rece, puneți jumătate din caramelul cu nuci într-un robot de bucătărie și fluierați până când este granulat. Zdrobiți restul cu un sucitor pentru a da cioburi nobbly. Poate fi făcut cu până la 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș.
Înmuiați înghețata timp de 10 minute, scoateți-o într-un castron mare sau cadă, apoi folosiți bătăi electrice de mână pentru a bate până când este netedă și groasă. Îndoiți jumătate din caramelul fin, cu nuci, apoi congelați din nou. În ziua petrecerii dvs., scoateți înghețata, apoi întoarceți lingurile la congelator pe o tavă. Acest lucru va face asamblarea pudelor foarte simplă.
Pentru sos, puneți toate ingredientele într-o tigaie, apoi încălziți ușor până se topește și se omogenizează. Faceți până la 3 zile înainte, dacă doriți, apoi reîncălziți ușor.
Pentru a servi, feliați bananele. Puneți puțin din caramelul whizzed în fundul a 6 pahare.
Adăugați niște banane, apoi o lingură de înghețată.
Stropiți cu sos cald, adăugați încă o banană, puțin mai mult sos, apoi acoperiți cu cioburi de caramel de nuci braziliene.