Bourbon-Baril De Cafea

Bourbon-Baril De Cafea
Bourbon-baril de cafea este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 156 calorii. Funcționează bine ca o băutură. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, frișcă, cafea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Nucă De Cocos Bourbon Cafea Nog, Tort De Cafea Bourbon Peach, și Bourbon și piept de cafea fiert cu sos de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 3 linguri de bourbon și 2 linguri de sirop de Bourbon în fiecare dintre cele 4 căni de cafea. Se amestecă 3/4 cană de cafea fierbinte preparată în fiecare cană. Se acoperă cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Lamaie GumaLamaie Guma
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista