Boluri De Orez Cu Cotlet De Porc Afumat Vietnamez La Grătar
Bolurile de orez cu carne de porc afumată Vietnameză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 515 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, morcov, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Afumat, Carne De Porc Afumată, și Carne De Porc Afumată Și Caserolă De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul de vin de orez și 1 lingură de zahăr într-un bol de amestecare până când zahărul se dizolvă.
Adăugați morcovul ras și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și rezervă.
Combinați zahărul rămas și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până se dizolvă zahărul, aproximativ 3 minute. Opriți focul și adăugați sosul de pește, usturoiul, coaja de tei și sucul și un vârf sau 2 fulgi de ardei roșu. Scoateți o 1/4 cană de sos pentru a unge Cotletele de porc și rezervați restul pentru a servi cu bolurile de orez.
Încălziți un grătar în aer liber sau un grătar mare din fontă la foc mediu-mare.
Bateți împreună sosul de 1/4 cană și uleiul și periați Liberal peste Cotletele de porc.
Așezați Cotletele de porc pe grătar și gătiți până când carnea de porc este încălzită și carbonizată pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total. Cotletele de porc s - ar putea lipi puțin de grătar, dar este în regulă-folosiți doar o pereche de clești pentru a trage ușor după cum este necesar.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Tăiați fiecare carne de porc tăiați osul și tăiați subțire împotriva bobului.
Pentru a servi, împărțiți orezul între 4 boluri mari. Aruncați morcovii cu cilantro. Se acoperă fiecare bol cu câteva felii de carne de porc, se împarte salata de morcovi între boluri și se acoperă cu restul de sos. Se amestecă pentru a combina și servi.