Bolognese În Timpul Săptămânii

Bolognese În Timpul Săptămânii
Weeknight Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 3,62 USD pe porție. O porție conține 693 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită nucșoară măcinată, mușchi măcinat, frunze de busuioc și usturoi. 109 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bolognese În Timpul Săptămânii, Bolognese În Timpul Săptămânii, și Weeknight Turcia "Bolognese".

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați filetul măcinat și gătiți, sfărâmând carnea cu o lingură de lemn, timp de 5 până la 7 minute, până când carnea și-a pierdut culoarea roz și a început să se rumenească. Se amestecă fulgii de usturoi, oregano și ardei roșu și se fierbe încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Mușchi De SolMușchi De Sol
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Se toarnă 1 cană de vin în tigaie și se amestecă pentru a răzui orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați roșiile, pasta de roșii, 1 lingură de sare și 1 1/2 lingurițe de piper, amestecând până se combină. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
6
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fiert, adăugați o lingură de sare, un strop de ulei și pastele și gătiți conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
În timp ce pastele se gătesc, terminați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Adăugați nucșoara, busuiocul, smântâna și restul de 1/4 cană de vin în sos și fierbeți timp de 8 până la 10 minute, amestecând ocazional până se îngroașă. Când pastele sunt fierte, scurgeți și turnați într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați sosul și 1/2 cană parmezan și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Se servește fierbinte cu parmezan pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista