Boabele Beți

Boabele Beți
Drunken Berries este un aperitiv care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 228 de calorii, 2 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Pentru 2,59 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați mure, căpșuni, lichior de pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: ciocolată râu peste fructe de pădure, prăjitură la grătar cu fructe de pădure și Syllabub și boabe de grâu cu lămâie și varză de Bruxelles prăjită (+ tot ce ați dorit vreodată să știți despre boabe de grâu!) .

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nature's Revenge Pet Nat rosé. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea Naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea Naturii Pet Nat Rose
Note de zmeura si fructe de padure salbatice cu cateva note de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementine și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat (nu există zahăr rezidual), dar caracterul fructat din gust tinde să vă facă să gândiți diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe note de dulceață de smochine cu o mică notă de salinitate (cum ar fi o briză oceanică).
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista