Blini cu somon afumat

Blini cu somon afumat
Blini cu somon afumat durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 18 și costă 66 de cenți per porție. Acest mic dejun are 101 de calorii, 4 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Mergeți la magazin și luați făină, făină de hrișcă, somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei est-europene. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Rețete similare sunt Blini cu somon afumat, Blini cu somon afumat și Blini cu somon afumat și măsline.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Combinați ambele făinuri, praful de copt și sarea într-un castron. Într-un castron separat, amestecați laptele, oul și 1 lingură de unt clarificat, apoi amestecați în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Încinge 1 lingură de unt clarificat într-o tigaie medie și aruncă aluatul în tigaia fierbinte, câte 1 lingură. Gatiti la foc mediu-mic pana cand se formeaza bule pe partea superioara a blinii, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 1 minut sau până când se rumenesc. Repetați cu aluatul rămas. (Eu curăț tigaia fierbinte cu un prosop uscat de hârtie între loturi.) Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Pentru a servi, acoperiți blinii cu o bucată de somon afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
5
Adăugați o praf de creme fraiche și o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
MărarMărar

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Blini. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista