Biscuiți Cu Unt
Biscuiti unt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 35 de porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, alac, zahăr din trestie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Graham Cu Unt De Arahide, Biscuiți Colorați Cu Unt De Arahide, și Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Struguri Glazurați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. F. tapetați 2 foi de copt cu pergament și puneți-le deoparte.
Cerneti faina de alac alb, faina alba de grau integral, faina de ovaz, praful de copt, zaharul si sarea impreuna.
Se toarnă în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu lama de aluat (sau în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete).
Adăugați untul răcit și pulsați pentru a crea un amestec grosier de firimituri. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, curgeți în uleiul de semințe de in, urmat de apă, câte 1 lingură odată, până când amestecul începe să formeze aglomerări mari.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și adunați-l într-o bilă. Frământați ușor o dată sau de două ori.
Presărați puțin mai multă făină deasupra aluatului și întindeți-o până când are o grosime de 1/4 inch, rotind aluatul cu 90 de grade după fiecare rulou.
Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță, asigurându-vă că este bine străpuns. Folosind un mic tăietor de prăjituri la alegere, tăiați biscuiții și așezați-i cu grijă pe foile de copt pregătite.
Într-un castron mic, bateți ușor oul cu laptele. Folosind o perie de patiserie, acoperiți vârfurile biscuiților cu spălarea ouălor.
Coaceți doar până când biscuiții încep să se rumenească, 5 până la 10 minute.
În timp ce biscuiții se coc, amestecați untul topit și sarea împreună într-un castron mic.
Ungeți amestecul pe biscuiții proaspăt coapte, încă calzi, înainte de servire.
Pentru biscuiții de unt fără gluten, înlocuiți făina albă de alac și cea albă de grâu integral cu o cantitate egală de amestec de coacere universal fără gluten.
Întindeți aluatul între două bucăți de pergament pentru o rulare mai ușoară.Pentru biscuiții cu unt vegan, înlocuiți untul cu o cantitate egală de margarină vegană sau ulei de cocos și spălați oul cu lapte de soia.