Biscuiți cu lămâie și lavandă

Biscuiți cu lămâie și lavandă
Scones de lămâie și lavandă este un lacto ovo vegetarian micul dejun. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, iaurt cu lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Biscuiți cu lămâie și lavandă, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds Way Lavender Farm, și Biscuiți Dulci De Lavandă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați bicarbonatul de sodiu și iaurtul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cernem făina, 1/3 cană de zahăr și praful de copt împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați untul rece în amestecul de făină folosind un tăietor de patiserie sau două furculițe până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
5
Amestecați amestecul de iaurt, 2 linguri de unt topit, ou, lavandă și coajă de lămâie într-un castron separat. Se amestecă amestecul de iaurt-lavandă în amestecul de făină până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Lavandă ProaspătăLavandă Proaspătă
UntUnt
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori, adăugând mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Împărțiți aluatul în 2 bucăți și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Bateți și formați fiecare piesă într-un cerc de 6 inci. Scor fiecare cerc în 6 pene folosind un cuțit ascuțit cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
8
Ungeți blaturile cu 1 lingură unt topit; se presara cu 1 lingurita zahar alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt doar aurii, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor, rupeți în pene și răciți pe o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc De La Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista