Biscuiți cu lămâie și lavandă
Scones de lămâie și lavandă este un lacto ovo vegetarian micul dejun. O porție conține 123 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, iaurt cu lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Biscuiți cu lămâie și lavandă, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds Way Lavender Farm, și Biscuiți Dulci De Lavandă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Amestecați bicarbonatul de sodiu și iaurtul împreună într-un castron.
Cernem făina, 1/3 cană de zahăr și praful de copt împreună într-un castron.
Tăiați untul rece în amestecul de făină folosind un tăietor de patiserie sau două furculițe până când amestecul este sfărâmicios.
Amestecați amestecul de iaurt, 2 linguri de unt topit, ou, lavandă și coajă de lămâie într-un castron separat. Se amestecă amestecul de iaurt-lavandă în amestecul de făină până se umezește.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori, adăugând mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Împărțiți aluatul în 2 bucăți și așezați-l pe o foaie de copt unsă. Bateți și formați fiecare piesă într-un cerc de 6 inci. Scor fiecare cerc în 6 pene folosind un cuțit ascuțit cu făină.
Ungeți blaturile cu 1 lingură unt topit; se presara cu 1 lingurita zahar alb.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când biscuiții sunt doar aurii, 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor, rupeți în pene și răciți pe o grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Scone. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raventos i Blanc De La Finca Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.