Biscotti portocalii cu ciocolată (brichetă )
Biscotti portocaliu înmuiat în ciocolată (mai ușor ) este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 61 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână vanilie, produs din ouă fără colesterol, praf de copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Biscotti Portocalii Cu Ciocolată, Ciocolata Muiată Toffee Biscotti, și Biscotti Cu Anason Înmuiat În Ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă zahărul, merele, coaja de portocală, vanilia și produsul din ou într-un castron mare. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Frământați aluatul pe suprafața ușor făinată până se omogenizează.
Formați jumătate din aluat la un moment dat în dreptunghi, 10x3 inci, pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe foaia cookie 15 minute.
Tăiați transversal în felii de 1/2 inch.
Așezați părțile tăiate în jos pe foaia de prăjituri.
Coaceți aproximativ 15 minute, rotind o dată, până când sunt crocante și maro deschis. Scoateți imediat din foaia cookie. Se răcește complet pe grătar.
Înmuiați un capăt al fiecărui cookie în ciocolată topită.
Așezați pe hârtie cerată până când ciocolata este fermă.