Bette Hagman ' s Four Four patiserie (crustă de plăcintă fără Gluten)

Bette Hagman ' s Four Four patiserie (crustă de plăcintă fără Gluten)
Bette Hagman patru făină de patiserie (Gluten Free Pie Crust) ar putea fi doar crusta pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 397 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de fasole garfava, făină, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Crustă de plăcintă cu făină de migdale (fără gluten), Crustă de plăcintă cu făină de cocos – fără Gluten, și Crustă De Plăcintă De Patiserie Fără Gluten pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista