Bellini De Piersici Spumante
Peach Bellinis spumant este o garnitură care servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 114 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de struguri spumant, piersici, nectar de piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și 'Just Peachy' Peach Bellini, Bellini de piersici congelați făcuți cu piersici proaspete, și Sangria De Piersici Spumante.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu o bucată mare de folie rezistentă (aproximativ 18 in. x 12 în.).
Așezați jumătățile de piersici, tăiate cu părțile în sus, pe folie; stropiți cu miere. Fold folie peste piersici și sigiliu.
Se coace la 375 CP timp de 25-30 minute sau până se înmoaie. Se răcește complet; îndepărtați și aruncați cojile. Într-un robot de bucătărie, procesați piersicile până se omogenizează.
Transferați piureul de piersici într-un ulcior.
Adăugați nectarul și 1 sticlă de șampanie sau suc; se amestecă până se combină.
Se toarnă în 12 flauturi de șampanie sau pahare de vin; se acoperă cu șampanie sau suc rămas.