Batoane de tei și ghimbir
Lime & ginger baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 213 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr tos auriu, biscuiți cu nucă de ghimbir, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare sunt Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, Răcitoare De Lime-Ghimbir, și Mușchi de ghimbir-tei.
Instrucțiuni
Tapetați o formă de prăjire de 18 x 23 cm cu folie, apoi ungeți ușor.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz 4 și puneți o foaie de copt pentru a se încălzi. Zdrobiți biscuiții până când sunt foarte fini.
Amestecați bine firimiturile și untul, apoi apăsați în fundul cositorului, zdrobind ferm. Glisați cositorul pe foaia de copt și coaceți timp de 20 de minute până când este auriu foarte închis peste tot.
Între timp, faceți umplutura. Se amestecă făina și zahărul împreună, se face o fântână la mijloc, apoi se lucrează în ouă și gălbenuș până se omogenizează.
Se amestecă coaja de tei și sucul.
Turnați umplutura pe baza fierbinte, reveniți la cuptor și reduceți focul la 160C / 140C ventilator / gaz
Coaceți timp de 20 de minute sau până când este setat la mijloc. Se răcește pe o grătar, apoi se taie în bare.