Batoane Cheesecake cu migdale
Batoanele de prăjitură cu migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 14 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 93 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 36. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 10% , acest fel de mâncare este destul de rău. Batoanele Cheesecake Almond Joy , Batoanele Cheesecake cu ciocolată și migdalele și Batoanele Cheesecake cu iaurt cu piersici și migdalele sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați făina, untul și zahărul de cofetă; apăsați pe fundul unui 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Pentru umplutura, intr-un castron mic, bateti crema de branza, zaharul si extrageti pana se omogenizeaza.
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar.
Combinați ingredientele pentru glazură până la omogenizare; răspândite peste gratii. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Rieslingul McFadden Late Harvest, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
McFadden Late Harvest Riesling
Late Harvest și binecuvântat de Botrytis, ca și Château d'Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Caise cu miere se întâlnește cu plăcintă cu mere coaptă într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți degusta, chiar și la preț dublu, de-a lungul vieții.