Morcov-tort baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, albușuri de ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Bare De Tort Cu Morcovi, Bare De Tort Cu Morcovi, și Bare De Tort Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți zahărul și margarina la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zară, vanilie și albușuri de ou; bate bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Albușuri De Ou
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (făină prin sare); adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând doar până se omogenizează. Se amestecă morcovul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Morcov
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
5
Se toarnă aluatul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 33 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese aproape curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.