Caserolă de porumb elvețian cu fierbere lentă
Caserola Swiss Corn Slow Cooker durează aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 379 de calorii. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul pentru toamnă. Un amestec de ouă, smântână grea pentru frișcă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi caserola de porumb elvețian cu gătirea lentă, caserola de porumb de sud-vest cu gătit lentă și caserola de macaroane și porumb la cuptorul lentă.
Instrucțiuni
Pulverizați interiorul unui aragaz lent cu spray de gătit.
Se amestecă porumb, smântână, brânză elvețiană și ouă într-un castron; se asezoneaza cu piper negru.
Turnați amestecul de porumb în aragazul lent.
Gatiti la foc mic pana cand este fiert si branza este topita, 4 pana la 4 1/2 ore