Nevoie de o desert vegetarian? Batoanele de mere caramel Gooey ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 56 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, zahăr, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Gooey Caramel-Ciocolată, Gooey Caramel Twix Baruri, și Batoane De Caramel Cu Ciocolată Lipicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron mic, bateți ouăle, apa și oțetul; adăugați treptat la amestecul de făină, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Împărțiți aluatul în jumătate, astfel încât o porție să fie puțin mai mare decât cealaltă; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Rolați o porție mai mare de aluat între două foi de hârtie cerată într-un 17-in. x 12-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle Albe
5
Transferați la un 15-In fără grăsime. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt. Apăsați produse de patiserie pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei; tăiați produse de patiserie chiar și cu marginile superioare ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Într-un castron mare, combinați merele, zaharurile, făina, scorțișoara, sarea și nucșoara. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta Sifon
Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Într-un cuptor olandez, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Adăugați amestecul de mere; gatiti la foc mediu timp de 8-10 minute sau pana cand merele sunt usor fragede. Se amestecă nucile și vanilia. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Rulează patiseria rămasă; așezați peste umplutură. Tăiați și sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle Albe
10
Tăiați fante în partea de sus.
11
Se coace la 375 de minute pentru 35-40 de minute sau până când crusta devine maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un suport de sârmă.