Banana Split Tort I
Banana Split tort s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde colecția de desert. O porție conține 461 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. 178 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de banane, topping bătut, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Banana Split " Tort, Banana Split tort III, și Tort Cu Banane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bine firimiturile de cracker și untul topit sau margarina și apăsați în partea de jos a tigaiei de copt de 9x12 inch. Se răcește în congelator timp de cel puțin 15 minute.
În vasul mediu al unui mixer electric combinați zahărul, ouăle și untul înmuiat sau margarina; bate la viteză medie timp de 20 de minute. (Acest pas este important, deci nu încercați să economisiți timp).
Întindeți amestecul de cremă de unt uniform pe crusta răcită.
Așezați bananele, tăiate cu fața în jos, uniform deasupra cremelor de unt și lingurați ananasul zdrobit uniform deasupra bananelor. Distribuiți căpșunile peste ananas și întindeți toppingul biciuit uniform peste tot.
Se presară cu nuci și se dă la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de servire.