Salata de umăr de porc împachetări cu Kimchi ar putea fi doar Coreeană rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 354 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți cilantro, sos gochujang, sos de pește și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură, Salată De Salată De Porc, și Salată De Salată De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți cola, cilantro, sosul de soia, uleiul de susan, piperul de oțet și usturoiul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți vasul de copt și marinați la frigider cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, cu o parte din grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți carnea de porc din marinată cu 30 de minute înainte de grătar pentru a scoate frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Grătați carnea de porc până se carbonizează, aproximativ 3 minute. Întoarceți carnea de porc și grătați încă 3 minute. Ambele părți ale cărnii de porc ar trebui să fie frumos carbonizate. Mutați carnea de porc la căldură indirectă, acoperiți grătarul și gătiți timp de aproximativ 5 minute până când un termometru de carne introdus în carnea de porc înregistrează 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați-o deoparte, îngrijită slab cu folie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Tăiați carnea de porc, împotriva bobului, în fâșii subțiri. Umpleți frunzele de salată cu o parte din carnea de porc, o picătură de sos Gojuchang și acoperiți cu kimchi rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Kimchi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
9
Puneți varza într-un castron mare. Faceți o baie de gheață într-un castron mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Combinați oțetul, sosul de pește, gochujang, miere, ghimbir, usturoi și ardei iute într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic și turnați imediat peste varză. Setați castronul de varză în baia de gheață și răciți, aruncând ocazional. Când varza este rece, adăugați cilantro și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Gochujang
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
La 1 Ananas
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
11
Bateți gochujang, sos de soia, oțet, miere, semințe, ulei de susan, usturoi și ceapă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Gochujang
6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.