BAKER'S Ciocolata-Coaja de menta

BAKER'S Ciocolata-Coaja de menta
Ai nevoie de un desert fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Scoarța de ciocolată și mentă BAKER'S ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 145 de calorii, 1 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și BAKER'S Chocolate Holiday Bark, BAKER'S ONE BOWL Rocky Road Chocolate Bark și Chocolate-Peppermint Bark.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata cu microunde într-un vas mediu care poate fi gătit cu microunde, la foc mare, 2 min. sau până aproape se topește, amestecând după 1 min. Se amestecă până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Întindeți jumătate din ciocolată pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de ceară; se presară cu bomboane zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
3
Stropiți uniform cu ciocolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Dă la frigider 1-1/2 oră sau până când este ferm. Rupeți în 10 bucăți. A se pastra in recipient bine acoperit la temperatura camerei.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Lătrat în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Gramona La Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Gramona La Cuvee Cava
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista