Baie Simplă De Anghinare

Baie Simplă De Anghinare
Dip anghinare simplu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 294 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Un amestec de inimi de anghinare, maioneză, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați inimile de anghinare, maioneza și parmezanul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ParmezanParmezan
MaionezăMaioneză
3
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 9x13 inci și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista