Baie mediteraneană cu chipsuri de Pita de usturoi

Baie mediteraneană cu chipsuri de Pita de usturoi
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da baie mediteraneană cu usturoi Pita Chips-uri un try. Această rețetă face 10 porții cu 183 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Baie mediteraneană cu chipsuri de Pita, Baie mediteraneană stratificată cu chipsuri de Pita, și Usturoi prăjit spanac și Anghinare Dip cu chipsuri de Pita de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele, ardeii și ceapa în 1-in. bucăți; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați uleiul, sarea și piperul; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Transferați la două unse 15-in. x 10-în. x 1-în. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți la 400 de minute timp de 40 de minute, amestecând o dată. Se amestecă usturoiul; coaceți 5-10 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați legumele și pasta de roșii într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Pentru chipsurile de pita, într-un castron mic, combinați uleiul, brânza, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați pâinea pita pe foi de copt; periați cu jumătate de amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți la 350 de minute timp de 7 minute. Întoarceți; periați cu amestecul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Coaceți 7-9 minute mai mult sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Tăiați fiecare pita în șase pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
11
Se servește cu baie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista