Baie grecească cu 5 straturi cu măsline Kalamata

Baie grecească cu 5 straturi cu măsline Kalamata
Rețeta Dip grecesc cu 5 straturi cu măsline Kalamatan ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați roșii, brânză feta athenos, chipsuri pita athenos originale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Spaghete cu o oală cu ceai grecesc, feta și măsline Kalamatan, Aperitive Grecești De Foietaj Cu Măsline Kalamatan, și Paste grecești cu roșii de creveți și măsline Kalamatan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răspândiți hummus pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Acoperiți cu straturi de ingrediente rămase.
3
Serviți cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista