Baie De Fasole Cu Conținut Scăzut De Grăsimi

Baie De Fasole Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați o baie de fasole cu conținut scăzut de grăsimi. O porție conține 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 14 și costă 10 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ceapă verde, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Low Carb Fără Chili De Fasole-Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron de servire. Folosiți legume crude sau chipsuri de tortilla pentru scufundare. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista