Baie Caldă De Crab

Baie Caldă De Crab
Cald Crab Dip este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 3 și costă 7,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 657 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pesmetul panko, sosul fierbinte, crema de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Crab Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și Baie Caldă De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor la 4 inci sub elementul broiler și încălziți broilerul. Ungeți un vas cu gratin mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Combinați crema de brânză, maioneza, muștarul și ardeiul cayenne într-un bol. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1/2 Kilogram De Brânză Monterey Jack Feliată Subțire1/2 Kilogram De Brânză Monterey Jack Feliată Subțire
1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Adăugați tarhonul și vinul și amestecați până se omogenizează. Folosind o spatulă mare, pliați în crabcarne, având grijă să nu rupeți bucățile. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Așchii De Lemn înmuiateAșchii De Lemn înmuiate
CrabmeatCrabmeat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4
Se transferă în vasul pregătit și se acoperă cu pesmetul. Se fierbe până se rumenesc, aproximativ 5 minute, în funcție de puterea broilerului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Se serveste cald pe biscuiti acoperit cu ambele jalapeno tocat și felii și sos fierbinte pe partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Vodca, Preferata TaVodca, Preferata Ta
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista