Bagna Cauda Dip Cu Legume Asortate

Bagna Cauda Dip Cu Legume Asortate
Bagna cauda Dip cu legume asortate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1184 calorii, 27G de proteine, și 101G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Un amestec de legume, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 90 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Bagna cauda Dip cu legume asortate, Bagna Cauda, și Bagna Cauda.

Instrucțiuni

1
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert. Blanch zahăr snap mazăre și haricots verts 1 minut. Folosind strecurătoare, transferați legumele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Blanch flori de conopidă 2 minute; blanch dovlecei, pattypan squash și sparanghel spears 3 minute. Gatiti sfecla pentru bebelusi in aceeasi oala cu apa pana se inmoaie, aproximativ 15 minute; se răcește, se curăță și se taie sfecla în jumătate.Fierbeți căței de usturoi într-o cratiță medie cu apă sărată până se înmoaie, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pattypan SquashPattypan Squash
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Haricots VertsHaricots Verts
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație4 Sfeclă Mare, Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge, se răcește și se curăță.
3
Așezați usturoiul într-un castron puțin adânc; se pasează cu spatele furculiței până se omogenizează. Topiți untul în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați hamsii și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
5
Adăugați usturoiul, apoi amestecați în ulei de măsline. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional (sosul se poate separa). Se condimentează cu sare și piper; serviți baie cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista