Baba Ghanoush Din Orientul Mijlociu La Grătar

Baba Ghanoush Din Orientul Mijlociu La Grătar
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da la gratar Orientul Mijlociu Baba Ghanoush un try. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 361 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați tahini, suc de lămâie, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Baba Ghanouj - Baie De Vinete Din Orientul Mijlociu, Baba Gannoujh -- Orientul Mijlociu Răspândirea Vinete, și Chiftele De Curcan Din Orientul Mijlociu La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pierceți vinetele în câteva locuri cu o furculiță, așa că aburul are unde să meargă când le gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
2
Pentru o aromă fumurie care va adăuga adâncime vasului finit, grătați vinetele pe o tigaie (sau grătar) foarte fierbinte, cu ulei, până când pielea este încrețită și neagră, iar vinetele se zbârcesc și moi; întorcându-se des. (Dacă preferați, prăjiți vinetele într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Când vinetele sunt suficient de reci pentru a le manipula, împărțiți-le și scoateți carnea, aruncând pielea și cât mai multe semințe posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
4
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, tahini, sucul de lămâie și pătrunjelul; piure până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
TahiniTahini
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Adăugați carnea de vinete; condimentează cu chimen, sare și piper; pulsează de mai multe ori pentru a face un piure gros, grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
6
Se toarnă uleiul și se pulsează din nou pentru a se încorpora. Gustați și reglați condimentele, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Se toarnă într-un bol de servire și se ornează cu fistic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
8
Se servește cu pene de pita pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista