Baba Ghanoush cu vârtej de ardei roșu
Baba Ghanoush cu vârtej de ardei roșu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 87 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei copți prăjiți, vinete, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Ardei Roșu Prăjit Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Tăiați vinetele în jumătate; scoateți pulpa.
Scurgeți pulpa de vinete într-un colizor timp de 30 de minute.
Puneți pulpa într-un robot de bucătărie; puls de 5 ori.
Adăugați sucul și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) și procesați până aproape neted.
Combinați smântâna și ardeii grași în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează. Rotiți amestecul de ardei gras în amestec de vinete, dacă doriți.
Se servește cu pene de pita.