Aripi Dureroase De Habanero

Aripi Dureroase De Habanero
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă dureros aripile Habanero. Această rețetă servește 2 și costă 4,61 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 949 calorii, 61G de proteine, și 48G de grăsime pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați aripi de pui, pastă de roșii, ardei iute piquin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Rețete similare includ Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Aripi De Caise Habanero, și Aripi Fierbinți Habanero La Cuptor.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista