Arepas cu porumb și carne de porc trasă

Arepas cu porumb și carne de porc trasă
Arepas cu porumb și carne de porc tras ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 9 fani. Dacă aveți unt, brânză monterey jack, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma amestecul de pâine de porumb, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Porumb-Cizmar De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Arepas cu porumb și carne de porc trasă, Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), și Arepas cu carne de porc trasă și ceapă murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, brânza Monterey Jack, untul topit și laptele până se omogenizează bine. Se amestecă 1/3 cană de porumb; rezervați porumbul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Amestec De Pâine De PorumbAmestec De Pâine De Porumb
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Pentru a face Arepa, încălziți tigaia grea de 12 inci sau grătarul electric la foc mediu-mare. Formați amestecul de pâine de porumb în chiftele mici, cu diametrul de aproximativ 2 inci. Gatiti 2 pana la 3 minute pe fiecare parte, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Pentru a servi, așezați 1 Arepa pe farfurie; se acoperă cu aproximativ 1/4 cană de porc tras, 3 linguri de porumb rezervat și 1 lingură queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
4
Se presară cu cilantro și se servește cu pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru carnea de porc trasă. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista