Aragaz Lent Gulaș Maghiar
Gulașul maghiar Slow Cooker ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 701 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 140 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ceapă, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Aragaz Lent Gulaș Maghiar, Aragaz Lent Gulaș Maghiar, și Aragaz Lent Chiftele De Gulaș Maghiar.
Instrucțiuni
Combinați friptura și ceapa într-un aragaz lent.
Amestecați făina, ardeiul, sarea de usturoi și piperul negru împreună într-un bol; se toarnă peste friptură și ceapă. Se amestecă amestecul pentru a acoperi carnea de vită cu amestec de făină.
Adăugați roșiile și frunza de dafin.
Gatiti la foc mic pana cand friptura este complet frageda, 8-10 ore.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă smântâna prin amestec. Comutați aragazul lent la mare și gătiți până la cald, aproximativ 15 minute.