Apple Pear Crisp
Rețeta Apple Pear Crisp poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 2. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 307 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, condimente de plăcintă cu mere, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Apple Pear Crisp, Pear-Apple Crisp, și Pear Apple Crisp.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Împărțiți între două unse 8-oz. ramekins.
Într-un castron mic, combinați făina, untul, zahărul brun și condimentul de plăcintă; se amestecă ovăzul și nucile pecan.
Se presară peste amestecul de fructe.
Se coace la 375 CP timp de 18-22 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "